Latest Blog Posts

Антена - врв Пелистер - 28.01.2018 - фото галерија

Антена или врвот Пелистер со своите 2.601 м е највисок врв на Баба Планина и трет највисок планински врв во Македонија. Често името на врво...

Качунка - CROCUS SATIVUS

Качунката се употребува против висок холестерол, висок притисок, артериосклероза, болести во желудникот и лошо варење. Во поголеми количин...