Качунка - CROCUS SATIVUS

00:38 by
Качунката се употребува против висок холестерол, висок притисок, артериосклероза, болести во желудникот и лошо варење.
Во поголеми количини може да биде отровна.

Живко Најдовски
автор на книгата: "Лековити растенија - Ваш чудесен лек" и лековити билки -
Порачки на телефон +389 70-614-014 или +389 47-238-605
Email: najdovskizivko@yahoo.com
Photos: Zivko Najdovski