Latest Blog Posts

ГАВЕЗ - Symphytum officinale

Во народната медицина се употребува надворешно како средство за лекување на рани, изгореници, чир на потколеницата, ...

ГАВЕЗ - Symphytum officinale

Во народната медицина се употребува надворешно како средство за лекување на рани, изгореници, чир на потколеницата, против хемороиди, с...