Latest Blog Posts

Коприва - Utrica dioica

Во народната медицина, копривата е една од најценетите билки и се користи и како здрава храна и за лекување на голем број заболувања и тоа:...

Коприва - Utrica dioica

  Во народната медицина, копривата е една од најценетите билки и се користи и како здрава храна и за лекување на голем број заболувања и...