Latest Blog Posts

Татула - Datura stramonium

За лек се користат листовите. Од билката се подготвуваат лекови во фармацевтската индустрија. ВО НАРОДНАТА МЕДИЦИНА НЕ СМЕЕ ДА СЕ УП...