Latest Blog Posts

Качунка - CROCUS SATIVUS

Качунката се употребува против висок холестерол, висок притисок, артериосклероза, болести во желудникот и лошо варење. Во поголеми количин...

Лековити растенија на Пелистер - фото галерија

Лековити растенија на Пелистер - фото галерија Локација: Национален парк Пелистер Фотографии: Живко Најдовски ...